Cambium Networks portfelj rješenja sastoji se od nekoliko izuzetno naprednih mikrovalnih radijskih sustava u konfiguraciji točka-više točaka uz visoku propusnost po sektoru. cnRanger je LTE portfelj rješenja za fiksni širokopojasni pristup u 2.3-2.7 GHz frekvencijskom opsegu. Značajno povećava domet i pokrivenost signalom, a istovremeno smanjuje trošak i kompleksnost u odnosu na tradicionalne LTE mreže uklanjajući potrebu za EPC (Evolved Packet Core) skupim i kompleksnim serverima.

cnVision™ je novi tehnološki iskorak tvrtke Cambium Networks u industriji videonadzora. Ova linija proizvoda stvorena je s namjerom visoke isplativosti, jednostavnosti korištenja i predvidljivosti u performansama s pravim izborom značajki specifičnim za poslove video nadzora. cnVision™ portfelj rješenja koristi prednosti jakog pedigrea bežičnosti tvrtke Cambium Networks, a služi kao bežična okosnica mreže u povezivanju nadzornih video sustava u točka-točka ili točka-više točaka konfiguraciji.

PMP450m (cnMedusa) platforma bazirana je na FPGA (Field-programmable gate array) i SoC (system on a chip) platformi i osigurava propusnosti od 300 Mbps do 1+ Gbps. Ova platforma je tržišni predvodnik u masivnoj MU-MIMO tehnologiji, sposobnosti bazne stanice da komunicira s do sedam (7) korisničkih uređaja istovremeno i značajno podiže kapacitet sektora u maloj širini kanala. Fleksibilnost radio performansi osigurana je adaptivnom modulacijom i kodiranjem kao i niskom latencijom. Ovaj radijski sustav dostupan je u 3.3 – 3.9 GHz i 5 GHz i najčešće se koristi za fiksni širokopojasni pristup i projekte video nadzora.