Profesionalna Wi-Fi rješenja obuhvaćaju 802.11ac Wave2 (Wi-Fi 5) i 802.11ax (Wi-Fi 6) bežične pristupne uređaje za unutarnju i vanjsku montažu, kontrolere za konfiguraciju i upravljanje Wi-Fi mrežom, alat za planiranje Wi-Fi mreža, te softversko rješenje za lokacijske servise. 

Portfelj se sastoji od Cambium cnPilot Wi-Fi uređaja visokih performansi, bogatih funkcionalnostima i jednostavnih za korištenje uz tržišno najfleksibilniju arhitekturu WLAN kontrolera koji dolazi bez naknade osiguravajući gotovo neograničena WLAN proširenja i visoku dostupnost. Drugi dio portfelja čine Xirrus Wi-Fi rješenja koja je tvrtka Cambium Networks akvizirala sredinom 2019. godine. Xirrus je poznat kao Wi-Fi brand najviše kvalitete s multiradijskom arhitekturom sposoban odgovoriti na izazove najveće gustoće korisnika na Wi-Fi mreži.

Drugim riječima naša rješenja kreću se od usko specijaliziranih, do onih sa širokom primjenom u svakodnevnom životu uz najniže troškove investicije i održavanja za najveću razinu kvalitete i podrške. 

Enterprise Wi-Fi prezentacijaDOWNLOAD