Cambium Networks u Sarajevu predstavio rješenja za graničnu policiju

26.10.2018.

Cambium Networks i partnerska tvrtka MIBO iz Sarajeva predstavili su ovaj tjedan komunikacijska rješenja za Ministarstvo sigurnosti i Federalno Ministarstvo unutarnjih poslova Bosne i Hercegovine, telekome i male pružatelje Internet usluga u BiH. Sada već tradicionalni događaj okupio je 80-ak ljudi, a konferenciju su obilježili noviteti iz Cambium portfelja rješenja.

Predstavljena su kapacitivna poboljšanja u ePMP proizvodnoj liniji koja se najčešće koristi u projektima videonadzora granica, gradova i perimetra, nova rješenja za povezivanje u točka-točka konfiguraciji koja također nose velika kapacitivna poboljšanja i na zračne udaljenosti do 300 kilometara. Osim standardnih već poznatih rješenja, Cambium je predstavio nadolazeća LTE rješenja u 2.5 GHz području za fiksni širokopojasni pristup, enterprise switcheve, nova UHF rješenja sa integriranim I/O portovima za povezivanje senzora izravno na IP radijske modeme te velika poboljšanja u platformi na nadzor i upravljanje mrežom koja dolazi bez naknade.

Odvojena konferencija za partnere

Cambium je dan kasnije u Sarajevu u suradnji sa lokalnim distributerom Ingram Micro d.o.o. organizirao još jednu konferenciju isključivo za partnerske tvrtke na kojoj se okupilo oko tridesetak gostiju. Program konferencije bio je identičan prethodnom danu uz dodatno predstavljanje pogodnosti za partnere u obliku dostupnih resursa, podrške, zaštite projekata i slično.